Història

About usFundada en 2005, i localitzada al Parc Científic de Barcelona, AROMICS és una empresa tecnològica amb una elevada activitat d’R+D+I. El nostre objectiu consisteix a capitalitzar el coneixement exhaustiu i l'experiència en les tecnologies ÒMIQUES (genòmica/proteòmica) i la seva aplicació en el procés de desenvolupament de fàrmacs, generant una cartera de productes biotecnològics d'alt valor afegit: prototips validats i proves de concepte per a noves teràpies i mètodes de diagnòstic.

AROMICS satisfà necessitats específiques del sector mèdic i de la salut: 1) medicaments innovadors, eficaços i més segurs; 2) una millora de l'eficiència i una reducció del cost del procés de desenvolupament de fàrmacs; i 3) la necessitat d'integrar de manera productiva i rendible la investigació bàsica i la indústria.

Amb un equip altament qualificat i expert en el desenvolupament de fàrmacs, AROMICS ofereix als seus clients i als seus col•laboradors un complet programa de recerca traslacional (des de la identificació i selecció de noves dianes terapèutiques, la selecció de molècules actives i l'optimització de molècules candidates, fins a les primeres fases clíniques) en àrees com el càncer, les malalties neurodegeneratives i les malalties infeccioses. L'empresa ha consolidat una xarxa internacional de col•laboracions sòlida amb empreses capdavanteres de l'àmbit farmacèutic i biotecnològic, així com amb organismes de recerca tant públics com a privats. Les activitats d’R+D, l'estratègia i les col•laboracions, posicionen l'empresa per convertir-se en un referent de la innovació en la indústria biofarmacèutica europea.

Les modernes instal•lacions situades al Parc Científic de Barcelona conformen l'ambient professional i productiu necessari per a aconseguir els objectius científics i de negoci de l'empresa.